Πουτίγκα πανεύκολη, με τσουρέκι και κουβερτούρα

Πουτίγκα πανεύκολη, με τσουρέκι και κουβερτούρα

Υλικά
  • 400 γρ. - 500 γρ. τσουρέκι κομμένο σε κύβους
  • 250 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
  • 800 γρ. φρέσκο γάλα 
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 
  • 1 φλ. ζάχαρη άχνη
  • 4 αυγά
  • άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα













Εκτέλεση
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την άχνη και τα αυγά. Προσθέτουμε το τσουρέκι και ανακατεύουμε. Απλώνουμε σε ταψί ή σε πυρέξ το μείγμα του τσουρεκιού. Μετά από 1 ώρα σκορπίζουμε από πάνω τη κουβερτούρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C με αντιστάσεις για 40' περίπου μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει. Αφήνουμε λίγη ώρα να κρυώσει και τη σερβίρουμε πασπαλισμένη με άχνη ζάχαρη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου