Παλμιέ Palmier με ζάχαρη και κανέλα

By mika - 12:00 μ.μ.

Παλμιέ Palmier με ζάχαρη και κανέλα


Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας ξεπαγωμένο
  • Ζάχαρη
  • Κανέλα



Εκτέλεση
Απλώνουμε τη σφολιάτα την αλείφουμε με λίγο νερό και την πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη και κανέλα. Τυλίγουμε σε ρολό τις 2 μεγάλες πλευρές μέχρι να συναντηθούν στη μέση, τις ενώνουμε αφού τις αλείψουμε πάλι με νερό και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε ίσες λεπτές φέτες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα και τοποθετούμε τις φέτες με λίγη απόσταση μεταξύ τους. Τις πιέζουμε ελαφρά με το χέρι να πλατύνουν και ψήνουμε για 20' - 25' περίπου μέχρι να ροδίσουν.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια